0
Ostali sportovi

Stefan Živojinović, najbolji golman FINA kupa: Najlepši trenuci u karijeri!

Objavljeno: 24.08.14 u 20:26

Najbolji golman FINA Svetskog kupa je naš Stefan Živojinović. Kako i sam kaže, ovo su mu najlepši trenuci u karijeri.

Beli

– Da, najlepši trenuci. Prvi nastup za „A“ reprezentaciju, jer mi to ovde jesmo bili. Priznanje najboljeg golmana je jagoda na šlagu, na tortu. Ne mogu ni da se radujem od umora. Svima se zahvaljujem, treneru golmana u Partizanu Nikoli Radojčiću i u reprezentaciji Žaretu Petroviću. Odbrana je bila fantastična, kada se činilo da sam savladan nalazili su način drugari iz odbrane da me izvuku. Bili smo sjajni. Nastavlja Stefan u jednom dahu:

– Dugo nisam branio, od marta kada sam polomio palac. Drugovi su mi pomogli bodrenjem i kada bih primio neki gol, koji sam mogao da odbranim. Fantastična ekipa i sa atmosferom, borbenošću. Kada su krenuli peterci pomislio sam da smo zaslužili da pobedimo. Mađari su bili baš jaki, ali se nismo predavali. Osećao sam da možemo da pobedimo, posebno posle gola Obradovića, kada je lopta jedva ušla u gol. Sada ćemo da slavimo nekoliko dana, a zatim da vidim gde nastavljam karijeru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter