0
Fudbal

Seltiku pripala trka – Šćepović u Glazgovu za četiri miliona!

Objavljeno: 24.08.14 u 13:53

Srpski fudbaler i napadač Sportinga iz Hihona Stefan Šćepović karijeru će nastaviti u škotskom Seltiku sa kojim će naredne nedelje ozvaničiti saradnju.  

Stefan Šćepović

Kako su preneli brojni ostrvski mediji, španski drugoligaš je prihvatio drugu ponudu Seltika od četiri miliona evra, nakon što je odbio prvobitnu od 2,5 miliona.

Za Šćepovića su interesovanje pokazali i Verder Bremen, PSV i Njukasl, ali je škotski tim bio najbrži u ovoj trci. Šćepovićev menadžer Huanma Lopez je ovog vikenda boravio u Glazgovu i preostalo je još samo da bivši napadač Partizana dobije radnu dozvolu i parafira ugovor. 

“Stefan više nije u mojim planovima. Jasno je da je njegov odlazak neminovan. Izostavio sam ga iz sastava zbog rizika od povrede koji bi mogao da ugrozi transfer”, rekao je trener Sportinga Abelardo Fernandez. 

Seltik je na korak od plasmana u Ligu šampiona pošto je u prvom meču plej ofa u gostima remizirao sa Mariborom rezultatom 1:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter