0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan bez trenera večeras napada Donji Srem

Objavljeno: 24.08.14 u 09:00

Fudbaleri Partizana večeras od 19:00 sati u Humskoj ulici dočekuju ekipu Donjeg Srema u okviru poslednjeg meča trećeg kola Jelen Superlige Srbije.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde zauzeli su „presto“ JSL, pošto su prošle noći pobedili novosadsku Vojvodinu. Crveno-beli su startovali impresivno, postigli su šest golova i nisu primili ni jedan.

Upravo ovi podaci trebali bi da posluže kao motivacioni faktor izabranicima Marka Nikolića kada večeras od 19:00 sati budu istrčali na travnati tepih stadiona FK Partizan.

Kao što je poznato, crno-bele sa klupe večeras neće predvoditi šef struke Marko Nikolić koji je kažnjen suspenzijom zbog crvenog kartona u prethodnom kolu. Ipak, to što će igrati bez pomoći trenera, ne menja ambicije „Parnog valjka„:

„Treće kolo domaćeg prvenstva, imali smo veoma težak raspored na početku, dva teška gostovanja, Voždovcu i Radničkom. Iz njih smo izašli kao pobednici, sada dolazi na red da otvorimo sezonu na našem stadionu. Donji Srem je protivnik čije ime zavarava mnoge otkako su u Superligi, u smislu da nekakva tradicija nije na njihovoj strani. Međutim, kvalitet, pa i finasije, to jeste na njihovoj strani. Ovog leta su se pojačali sa nekoliko igrača koji garantuju rezultat u JSL“, kazao je Marko Nikolić pozivajući na oprez.

Međutim, uprkos opreznom prilasku, crno-beli će sasvim sigurno ići na trijumf pred domaćim navijačima.

„Posebno je teško igrati domaće prvenstvo posle evropskih utakmica. Potrebno je da se nivo motivacije podigne maksimalno, ali i da publika na pravi način podrži klub i da zabeležimo pobedu nastavivši seriju koja traje od aprila meseca“, jasan je Nikolić.

Trener Partizana izjavio je da je za crno-bele, zbog revanša sa Nefčijem, izuzetno značajno da pobedi Donji Srem. On je naglasio da „Parni valjak“ ima određenih kadrovskih problema, pre svega zbog povrede Volkova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter