4
Košarka

FOTO: STARSPORT

Da se naježiš! Motivaciona himna za naše košarkaše pred Mundobasket! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.14 u 12:19

Reprezentacija Srbije danas igra svoj poslednji meč u Srbiji pred polazak na Svetsko prvenstvo u Španiji, a “orlove“ će ispratiti uz novu himnu grupe THCF “Igraj i pobedi“. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Pripala nam je čast, na poziv naših reprezentativaca, da uradimo motivacionu himnu koja će bodriti naše košarkaše na Mundobasketu. Košarkaši, hvala vam na ukazanom poverenju! Srećno i uzdravlje braćo!“, poručili su iz grupe THCF.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Ужас је то твоје дупло в у потпису… А што се тиче наше репрезентације, увек уз њу! Екипа у свом саставу нема асове попут оних који су освојили злато 2002. и 1998, али има врхунске играче попут Теодосића (може се с правом рећи да је једини прави наследник Салета Ђорђевића и један од најбољих плејева у Европи), Мицова, Бјелицу (веома талентованог играча, који се још одавно доказао, а сад је у припремним утакмицама показао да је у форми), Недовића и Крстића, који могу битно да утичу на исход наше игре. Кад се њима дода још пар играча који су показали да могу да одраде свој део посла, онда се може рећи да је наш тим дорастао једном тако престижном такмичењу. Има наравно репрезентација које су по свом саставу јаче од нас, али ако наши играчи дају свој максимум, нико им неће замерити, какав год резултат да остваре. Само да останемо сложни и будемо потпуно здрави, те и спремни за изазове на паркету. Момци, само храбро напред!!!
    Поздрав од једног младог аса, бившег репрезентативца, којем је ФМП упропастио каријеру, а с тиме и живот…

    0
    0
    Odgovori
    • Covjek je rekao za pjesmu da je uzas i u pravu je. Pjesma je ocajna. Reprezentacija je solidna, nadam se dobrom rezultatu, ali sta god bude nema veze, ne moze se uvijek pobjedjivati…

      0
      0
      Odgovori
      • Песма није нека, ако је упоредиш са ремек-делом ,,Ми смо та екипа“ од БС-а, која постоји већ годинама и носи много више жара у себи, па наравно и далеко више мотивише. А што се тиче мог првог коментара. Знам да човек није написао ,,ужас“ као коментар за нашу репрезентацију, већ за песму, али и даље стоји да је то слово ,,w“’ у његовом потпису ужас. Као и све остало што скрнави наш језик, као рецимо ,,wtf“, ,,lol“, ,,селфи (selfie на енглеском)“ и тд. Пре само неколико година, ништа од тога се није могло ни чути, ни видети.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter