0
Košarka

Džej Ar Smit želi da bude lider Njujork Niksa umesto Karmela

Objavljeno: 23.08.14 u 12:24

Atletski obdareni bek Njujork Niksa, najbolji šesti igrač sezone 2012/13, Džej Ar Smit izjavio je da mu je velika želja da postane lider franšize iz Medison Skver Gardena.

Džej Ar Smit

„Ono što od naredne sezone očekujem jeste da budem lider ove ekipe. Imamo mnogo mladih igrača u timu. Takođe, mnogo iskusnijih igrača je napustilo tim u poslednje dve sezone. Upravo zbog toga želim da imam lidersku ulogu u timu. Želim da pokažem i dokažem da mogu to da radim. A to se ne dokazuje kroz ovu izjavu, već delima na terenu. Želim da imam uticaj kao što su na mene imali Rašid Valas ili Džejson Kid koji su nas primerom vodili kroz sezonu“, kazao je Džej Ar Smit.

Inače, bek Njujork Niksa iza sebe nije ostavio ni izbliza uspešnu sezonu kao godinu dana ranije. On je prosečno beležio po 14,5 poena uz 4,0 asistencije tokom prošle sezone koja se završila kao potpuni brodolom za Njujork Nikse.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter