1
Domaći fudbal

Vest koja se na Marakani dugo čekala: Zvezda sa pojačanjima u Novom Sadu!

Objavljeno: 22.08.14 u 14:30

Odlična vest za crveno-bele stiže sa Marakane – trener Crvene zvezde Nenad Lalatović moći će u derbiju u Novom Sadu da računa na sva pojačanja – Gavrića, Planića, Bosančića, Avramovskog, Despotovića, Predraga Stefana Đorđevića Kahrimana pošto će do kraja dana biti izmirena sva dugovanja.  

marakana1

Čelnici kluba uspeli su da pronađu rešenje da izmire sva dugovanja prema svim igračima i klubovima sa spiska, potvrdio je potpredsednik Slaviša Kokeza, a prenosi Mozzartsport. 

“Regulisali smo obaveze prema svim igračima sa spiska, kao i prema Spartaku iz Subotice. Ostao je još samo dug prema Radu, ali sa njima smo napravili sporazum o isplati dugovanja u ratama, i do kraja današnjeg dana treba da uplatimo prvi deo kako bi svi igrači koje smo doveli stekli pravo igranja u Novom Sadu. Ukoliko ubrzo ne nađemo nekoga ko će nam pozajmiti, neko od članova rukovodstva će dati svoj novac“, potvrdio je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza. 

Lalatović neće moći da računa samo na štopera Mbođa koji je tek realizovao svoj transfer.

Utakmica Vojvodina – Crvena zvezda na programu je u sugotu u 20:30.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Isuvise de dobro da bi bilo istinito. Nemojte, molim vas da se sa nama igrate, pogotovu sa nama koji volimo mnogo, mnogo Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter