0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

Lalatović: I da mogu da računam na pojačanja, pitanje je da li bih išta menjao!

Objavljeno: 22.08.14 u 12:41

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da očekuje lepo, ali teško gostovanje u Novom Sadu i istakao da je Vojvodina blagi favorit.  

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

“Mislim da nas očekuje lepa utakmica, Vojvodina je ekipa koja je spoj mladosti i iskustva. Blagu prednost dajem domaćinu iako je naš cilj pobeda, kao i uvek. Najopasniji igrači su Veselinović, Alivodić i Gaćinović. Ne smemo im ostavljati mnogo slobodnog prostora, pošto su tada najopasniji. Ipak, verujem da će moji igrači pronaći rešenje“, istakao je Lalatović.

Trener crveno-belih i dalje ne može da računa na pojačanja, ali ističe da je pitanje šta bi uradio ukoliko bi klub do ove utakmice nekim čudom izmirio dugovanja.

“Ne znam kada ću moći da računam na pojačanja, odnosno kada će klub rešiti problem oko registracije. Igrači koji su igrali prva dva kola su u potpunosti opravdali moja očekivanja. I da mogu, pitanje je da li bih pravio izmene u sastavu“, naglasio je Lalatović, koji se takođe osvrnuo na činjenicu da u ekipi ima 30 igrača i da bi za pojedince najbolje bilo da odu na pozajmicu.

“Za pojedine mlade igrače, najbolje bi bilo da odu na pozajmice kako bi imali šansu da napreduju i da narednog leta pomognu Zvezdi. Odlazak na godinu dana je najbolja opcija za njihov razvoj“, istakao je Lalatović.

Napadač Đorđe Rakić očekuje tešku utakmicu protiv tradicionalnog nezgodnog rivala.

“Vojvodina je tradicionalno težak rival. Očekujem da će se nadigravati sa nama u lepom ambijentu na Karađorđu. Cilj Zvezde je uvek pobeda i igraćemo na tri boda. Ne razmišljam o svom ličnom učinku, već samo želim da podignem formu i pomognem Zvezdi“, zaključio je Rakić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter