0
Košarka

Kevin Durant: Mislio sam da je Stef Kari belac (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.14 u 08:30

Aktuelni MVP NBA lige i superstar Oklahome Siti Tander, Kevin Durant, izjavio je da je, kada je prvi put upoznao Stefa Karija, mislio da je on belac.

NBA: Oklahoma City Thunder at San Antonio Spurs

Najbolji strelac i najkorisniji igrač prošle sezone nedavno je uradio intervju sa tvorcima igrice NBA 2K 15 na čijem će se omotu naći njegov lik.

Odgovarajući na pitanja, on se dotakao teme kada i kako je prvi put upoznao zvezdu Golden Stejt Voriorsa, Stefa Karija.

„Bilo je to kada sam imao oko 10 godina. Sećam se da sam otišao u Šarlot na neku utakmicu. I mislio sam da je on (Stef Kari) belac. Mislim, pogledajte ga, sav je žut“, kazao je Kevin Durant izazvavši veliki smeh prisutnog Stefa Karija.

„Mislim, fora je da budemo sad iskreni, zar ne? Mislim, nije baš da je njegova koža poput moje, a znam i da kad je izašao na teren da se zagreva pogađao trojke i stalno govorio „spleš“. Na kraju je ubacio 35. Deset godina kasnije, samo sam čuo Stef Kari dolazi u NBA ligu. Ludo je kako prolaziš poret velikih igrača kada si klinac, a onda kasnije je prilično kul videti ih kako prave rezultate“, podvukao je Durant.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter