0
Evropske lige

Glavobolje za Luća pred prvo kolo: Nejmar ponovo povređen!

Objavljeno: 22.08.14 u 13:19

Trener Barselone Luis Enrike baš nema sreće pred start sezone, pošto je Brazilac Nejmar pod velikim znakom pitanja za prvo kolo u nedelju protiv Elčea.    

nejmar

Nejmar je na današnjem treningu doživeo lakšu povredu članka, a odluka o nastupu u prvom kolu biće doneta u nedelju, na dan utakmice.

Samo pet dana nakon što je dobio zeleno svetlo da se vrati utakmicama posle povrede pršljena, Nejmar je doživeo novu povredu, ali to nije jedina loša vest za trenera Barselone.

Naime, zbog stomačnog virusa, još jedan napadač – Pedro proveo je nekoliko dana na kućnoj nezi i sigurno neće biti u konkurenciji za prvo kolo.

Podsetimo, Luis Enrike ne može da računa ni na suspendovanog Luisa Suareza, kao ni na povređene igrače – Ter Štegena i Vermalena. Očekuje se da mesto u napadu dobije mladi Munir El Hadadi, najbolji strelac ekipe u predsezoni sa četiri gola.

Barselona sezonu u Primeri otvara u nedelju od 19 sati na svom stadionu protiv Elčea.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter