0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Babić: Vojvodina se ne boji Zvezde, bolja smo ekipa

Objavljeno: 22.08.14 u 11:18

Fudbaler Vojvodine Srđan Babić izjavio je da se novosadska ekipa nikoga ne plaši, pa tako ni aktuelnih šampiona Srbije, fudbalera Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mladi, jedva punoletni, defanzivac tima s Karađorđa je ocenio da rezultat u predstojećem derbi meču Jelen Superlige Srbije neće izostati ukoliko on i njegovi saigrači budu odigrali na nivou njihovih mogućnosti.

„Iskustvo je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca podređena kolektivu. Što se nas tiče, imamo sjanu atmosferu u ekipi, mladost, borbenost i činjenicu da baš nikome u domaćem prvenstvu, pa ni šampionu Crvenoj zvezdi, ne priznajemo, niti mislimo da su bolji od nas“, kazao je Babić.

Štoper novosadskog tima kazao je da jedva čeka početak duela koji je zakazan za noćni termin od 20:30 sati.

„Jedva čekam da izađemo na teren. Veliki meč. Atraktivan rival i pune tribine. Ambijent inspiriše. Naježim se kad pomislim na to. Poštujem crveno-bele, ali dokazaćemo da smo bolji tim“, prepun samopouzdanja je Babić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter