0
Dejvis kup

Viktor Troicki: Neću igrati za Srbiju u Dejvis kupu

Objavljeno: 21.08.14 u 11:41

Srpski teniser Viktor Troicki, koji od ove sezone ponovo može da se takmiči nakon jednogodišnje suspenzije, izjavio je da neće pomoći reprezentaciji Srbije u Dejvis kupu, u meču baraža Svetske grupe.

Viktor Troicki

Troicki je naveo da će to biti prvi mečevi koje neće odigrati u dresu „Orlova“ iako je u mogućnosti da nastupi za reprezentaciju. On je naveo da mu je trenutni cilj ekspresni povratak u Top 100 tenisera planete.

„Neću igrati, biće to prvi meč da nisam u njemu, a mogu da budem. Ali ostali teniseri su u boljoj formi, igraju veće turnire, bolje su rangirani. Mogu da pobede i bez mene. Drugo, mnogo bih izgubio ako bih otišao u Indiju. Prekinuo bih niz turnira u Evropi, sa šljake bih otišao na beton, na drugi kontinent“, naveo je Troicki.

Srpski teniser istakao je da bi ga odlazak u Indiju izbacio sa koloseka: 

„Moj glavni cilj je da što pre uđem u prvih 100, a odlazak u Banglor bi me poremetio“, dodao je Troicki

Naš teniser neće se naći ni na US Openu jer su ga organizatori odbili da mu dodele „vajld kartu“ uprkos njegovoj velikoj želji da zaigra na ovom turniru, ali i uprkos pokušaja Novaka Đokovića da pomogne Troickom da se nađe u žrebu.

Srbija će meč baraža za ostanak u svetskoj grupi Dejvis kupa igrati u septembru u Indiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter