0
Evropske lige

Simeone: Atletiko ove sezone ne može da se takmiči sa Barsom i Realom

Objavljeno: 21.08.14 u 15:32

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone tvrdi da njegov tim ove godine neće moći da se takmiči sa pojačanim timovima Barselone i Real Madrida.  

374781d1375736690-shadow-giants-story-vicente-calderon-argentino_diego_simeone_entrenador_atletico

Pred Atletikom je težak zadatak da odbrani titulu prvaka Španije, jer će ove sezone odnos snaga biti potpuno drugačiji, tvrdi Simeone.

“Atletiko ne može da se poredi sa Barsom i Realom. Njihova struktura kluba dozvoljava im da na jednog igrača potroše 80 miliona evra, dok mi ukupno imamo budžet od 100 miliona za sva pojačanja. Mesi, Nejmar i Suarez su među pet najboljih igrača na svetu. Barsa je prodala Fabregasa i Sančeza, a dovela Suareza i Rakitića. S druge strane, Real je kupio Krosa i Hamesa, dok se od Bejla tek očekuje da eksplodira ove sezone“, rekao je Simeone i dodao:

“Biće nam jako teško da se takmičimo sa njima. Ono što smo uradili prethodne godine je zaista posebno. Znam da se ljudi pitaju da li ćemo moći da odbranimo titulu, ali ne treba zaboraviti da smo na ovu poslednju čekali 18 godina. Ove godine se Barsa i Real takmiče u nekoj posebnoj ligi“, istakao je Simeone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter