0
Evropske lige

Šćepović na meti Škota, Nemaca, Holanđana… Seltik ozbiljno zagrizao…

Objavljeno: 21.08.14 u 17:36

Stefan Šćepović je u Španiji izuzetno cenjen zbog odlične debitantske sezone i budući da je do kraja prelaznog roka ostalo deset dana, sigurno će u neki bolji klub. Prema pisanju uglednog španskog Asa i još nekolicine škotskih medija, Seltik je Sportingu ponudio tri miliona evra za Šćepovića, a ozbilno se interesuju i Verder i PSV.

stefan-scepovic-hihon

Španski klub je ranije naglasio da neće pustiti Šćepovića za manje od pet miliona evra, odbili su ponudu Ajntrahta tešku dva i po miliona evra, ali s obzirom na stanje u Sportingu, teško da će odoleti… Još  ako se Seltik plasira u Ligušampiona i dodatno pojača prvobitnu ponudu…

A tu su još i Verder i PSV Ajndhoven, koji mogu da  izjednače ili nadjačaju ponudu škotskog šampiona. Levante, Almerija i Rajo Valjekano, koji su se takođe raspitivali za Srbina, nemaju šanse jer ne mogu finansijski da pariraju konkurenciji poput prva tri spomenuta kluba.

Sporting pregovora sa Genčlerbirligijem za Dejana Lekića, koji je prošlu sezonu proveo u Hihonu kao pozajmljen igrač turskog kluba. Verovatno će sada pristati da ga prodaju Špancima, jer ne računaju na njega…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter