1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Partizan večeras igra s Nefičijem za čast srpskog fudbala

Objavljeno: 21.08.14 u 08:50

Fudbaleri Partizana večeras od 20:15 igra svoj prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope sa azerbejdžanskim predstavnikom, Nefčijem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su preostali jedini predstavnik Srbije na evro-sceni, nakon što su čelnici UEFA s početka leta, diskvalifikovali Crvenu zvezdu zbog nagomilanih dugova i posle debakla kojeg su pretrpeli fudbaleri Vojvodine, Jagodine i Čukaričkog.

Ukoliko, ekipa Partizama, bude eliminisana od Nefčija, Srbiji preti pravi fudbalski potop, budući da bi naša zemlja mogla u narednom periodu da ostane bez predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, usled lošeg koeficijenta koji je prouzrokovan „sjajnim“ nastupima naših klubova u Evropi.

Partizan i Nefči su bili rivali u Evropi i pre dve godine. Tada su u grupnoj fazi LE odigrali dva meča bez pobednika, u Beogradu je bilo 0:0, a u Bakuu 1:1.

Šef struke Partizana, Marko Nikolić, izjavio je da su crno-beli u „seriji dobrih rezultata“ te da očekuje ulazak u grupnu fazu Lige Evrope:

„U seriji smo dobrih rezultata, iako smo ispali iz Lige šampiona, zbog gola u gostima. Bio bi svojevrstan podvig ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Jedini smo srpski klub u Evropi, a tako je bilo i prethodnih godina. Neftči zaslužuje respekt, imaju dosta kvalitetnih stranaca, ali naš cilj je ulazak u Ligu Evrope. Želim pobedu, bez primljenog gola“, kazao je Marko Nikolić

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter