0
Košarka

Nedović: Idem u Španiju da navijam za Srbiju

Objavljeno: 21.08.14 u 10:28

Srpski reprezentativac i plejmejker Golden Stejt Voriorsa, Nemanja Nedović, izjavio je da planira da otputuje u Španiju uprkos činjenici da neće moći da bude na raspolagajnu selektoru Aleksandru Đorđeviću.

Nemanja-Nedovic-Gips-Fejsbuk

„Mnogo sam razočaran, krivo mi je što je tako ispalo. Ipak, nije ovo ni prvo ni poslednje Svetsko prvenstvo, tako da moram sa optimizmom da posmatram stvari”, rekao jeNedović.

Nedović je dodao da, uprkos činjenici da neće moći da brani boje Srbije, planira da otputuje u Španiju kako bi sa tribina bodrio svoje saigrače.

“Ako ne bude potrebe za hirurškom intervencijom, vratiću se u Beograd na fizikalnu terapiju, pa planiram i da u Španiji bodrim našu reprezentaciju“, kazao je Nedović.

Podsetimo, Nemanja Nedović se povredio na pripremnom meču sa BIH, a detaljnim pregledima i nakon najnovijih analiza utvrđeno je da je ipak doživeo prelom metatarzalne kosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter