0
Evropske lige

Klose hvali Đorđevića: Siguran sam da će zauzeti moje mesto!

Objavljeno: 21.08.14 u 16:34

Još na početku priprema za novu sezonu italijanski mediji su naglasili da će već na početku priprema Lacija za novu sezonu konstatovali da će srpski reprezentativac Filip Đorđević kod trenera Stefana Piolija imati prednost na mestu napadača ispred Miroslava Klosea.

Filip Đorđević

A da se novajlija u redovima Lacija sjano uklopio u novu sredinu, potvrdio je i najbolji strelac u istoriji Mundijala.

„Veoma mi se sviđa. Gledao sam ga na treningu i dopada mi se kako se kreće, šutira obema nogama i što je najvažnije, po mom mišljenju, ima ogromnu volju. Kad neko ima tako snažnu volju, želi stalno nešto da nauči. Filip je super momak i siguran sam da će zauzeti moje mesto ili ćemo možda igrati zajedno. Odlučiće trener“, rekao je sjajni nemački fudbaler na konferenciji za medije, a prenosi dopisnik Mocart Sporta.

Budući da Klodse ima 36 godina, a da je Đorđević čak deset godina mlađi, logičnije je da Đorđević bude stareter, a da nemački as ulazi sa klupe. Gostovanjem u Milanu, Lacio naredne nedelje počinje novu sezonu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter