0
AdmiralBet ABA Liga

KK Crvena zvezda Tiket ligom povećava posetu, a spremne i brojne nagrade za najredovnije!

Objavljeno: 21.08.14 u 17:48

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom obavestio je buduće vlasnike sezonskih ulaznica o pogodnostima koje će steći kupovinom iste, ali i o takmičenju u kojem će svi kupci sezonske karte učestvovati. Sve to je u cilju poboljšanja posete u ABA i Superligi. Vicešampion Srbije uskoro će oglasiti početak prodaje godišnjih karata za sezonu 2014/2015 u kojoj će Crvena zvezda Telekom biti jedini predstavnik Srbije u Evroligi.

kk-crvena-zvezda-1382712638-386819

Kupovinom godišnje karte navijači Crvene zvezde Telekom biće u prilici da steknu razne pogodnosti, od mogućnosti personalizacije sezonske ulaznice, do kupovine raznih artikala u prodavnicama partnera KK Crvena zvezda Telekom.

Najveća novina koju je marketing služba KK Crvena zvezda Telekom spremila za vlasnike sezonskih ulaznica jeste Tiket Liga, liga u kojoj će oni koji redovno dolaze na utakmice biti nagrađeni, a klub će od toga profitirati u vidu bolje posećenosti.

Ovakvu odluku u Zvezdi su doneli pre svega zbog jako loše posete na utakmicama ABA Lige i domaćeg šampionata, a formiranjem Tiket Lige taj problem bi trebalo da bude donekle rešen i to na sledeći način.

Navijači koji kupe sezonsku kartu dobijaće bodove za svaku utakmicu na koju dođu. Utakmice Evrolige boduju se jednim, ABA Lige sa dva, a domaćeg šampionata sa tri poena.

Negativni bodovi biće pisani onima koji ne dođu na tri, pet ili deset uzastopnih mečeva koje Zvezda igra kao domaćin, a penali za deset prošuštenih mečeva podrazumevaju gubljenje prava na sve povlastice koje donosi sezonska karta.

Najverniji navijači (oni sa najviše sakupljenih bodova) dobiće vredne nagrade koje će KK Crvena zvezda Telekom obezbediti sa svojim sponzorima, a nema sumnje da je ovakav potez marketing službe crveno-belih odličan ako se ima u vidu da je Zvezda u prethodnim sezonama imala očajnu posetu u ABA Ligi i domaćem šampionatu (ne računajući duele sa Partizanom).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter