3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kako to Zvezda čuva svoju najveću buduću zvezdu?

Objavljeno: 21.08.14 u 13:01

Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić nekoliko puta je ponovio da je mladi Luka Jović biser kakvog Marakana dugo nije imala. Shodno tome, crveno-beli su za njega pripremili poseban tretman – psihologa i nutricionistu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

S obzirom na činjenicu da će tek ove godine napuniti 17 godina, jasno je da najmlađem prvotimcu Zvezde treba posebna pažnja i tretman.

“Zvao sam ga na razgovor, trudiću se da bar jednom nedeljno pričam sa njim. Poslali smo ga na pregled, da mu se izvadi krv. Sutra će kod nutricioniste, sledeće sedmice kod psihologa. Nećemo samo reći da je Jović biser srpskog fudbala i novi Falkao, pa ga prepustiti ulici. Bavićemo se njim, kao i ostalim biserima: Grujićem, Ristićem, Stojanovićem, Jovanovićem“, istakao je Terzić za Žurnal, a potom obrazložio svoj razgovor sa Jovićem.

“Mora od malena da nauči da živi pod pritiskom. Talentom je isprovocirao svu pažnju, sam sebi odredio put. Mora da živi, trenira i uči u tim okolnostima. Samo zavisi da li je napravljen od „kvalitetnog materijala”, mi ćemo pomoći da sve iznese na leđima. Pižon Petrović je sa 17 godina igrao protiv Real Madrida, pred 100.000 ljudi u Kupu šampiona i pokazao da je pravi šampion. Zašto Luka Jović ne bi mogao da bude kao Pižon?“, naglasio je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter