0
Evropske lige

Baloteli uskomešao navijače Liverpula

Objavljeno: 21.08.14 u 18:18

Mario Baloteli je ponovo uskomešao fudbalske strasti. Ovoga puta nije ništa specijalno uradio, a salve oduševljenja i negodovanja iznose navijači njegovog novog kluba Liverpula po društvenim mrežama.

Mario Baloteli

A komentari su svakakvi, i idu iz jedne u drugu krajnost. Jedan deo je mišljenja da je  italijanski napadač upravo ono što je trebalo Rodžersovoj ekipi da postane šampionska. Drugi deosmatra da u pitanju jedan od lošijih poteza u istoriji Liverpula, da neće moći da iskontolišu njegov temperament i da će veći deo sezone provesti na suspenziji.

„Vrlo dobar napadač, ali se pitam da li ga možemo iskontrolisati?“

„Liverpul obožava da dovodi igrače koji pola sezone provedu pod suspenzijom.“

„Fantastično pojačanje za klub, on je tip igrača koji nam je neophodan u ovom trenutku.“

„Ovo je najgori posao u istoriji Liverpula. Mario nema morala i Liverpul će propasti sa njim, moramo da budemo ozbiljni“

„Rizično, ali sam zadovoljan što vidim ovo. Ako Brendan misli da je ispravno, podržavam ga 100 posto.“

Ovo su neki od komentara u vezi sa Balotelijevim dolaskom u Liverpul i povratkom u Premijer ligu. Da li će se smiriti i usredsrediti na fudbal, to niko ne zna. Jedno je sigurno, Baloteli nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter