0
Evropske lige

Vilotić: Nestrpljivo čekam da ponovo zaigram

Objavljeno: 20.08.14 u 11:35

Srpski fudbaler Milan Vilotić, koji nastupa za švajcarski Jang Bojs, propustio je finiš prošle sezone zbog povrede ligamenata, ali se nakon tromesečne pauze i operacije bliži njegov povratak na teren.
milan-vilotic-jang-bojs
„Jedva čekam trenutak kada ću ponovo zaigrati. Ne postoji određeni datum mog povratka, ali to bi trebalo uskoro da se desi. Prošao sam jedan zaista težak period. Radio sam po osam sati dnevno na rehabilitaciji, kako bih se što kvalitetnije i brže oporavio. Zadovoljstvo je veliko pošto više ne osećam bol“, objasnio je Vilotić.

Ekipa Jang Bojsa bila je ubedljiva protiv Grashopera u derbi meču švajcarskog šampionata i nakon nestabilnog starta, ušla je u dobar ritam, vezavši dve pobede. Vilotić je objasnio kakva su očekivanja ekipe za ovu sezonu.

„Odlično smo odigrali derbi utakmicu protiv Grashopera i zasluženo pobedili 4:0. Ove sezone hoćemo da napravimo korak više u prvenstvu, pa ovakvim početkom možemo da budemo zadovoljni. Želje su borba kluba za sam vrh u šampionatu i kupu i to je bio glavni razlog zašto sam prošle zime došao u Jang Bojs“,  rekao je Vilotić.

Jang Bojse deli još samo jedna prepreka od učešća u Ligi Evrope, a to je mađarski Debrecin. Vilotić veruje da njegova ekipa može da igra u Evropi ove sezone.

„U poslednjoj rundi kvalifikacija izvukli smo Debrecin, tim koji možemo da pobedimo. To će nam doneti dosta kvalitetnih utakmica koje ovaj tim apsolutno zaslužuje. Ove godine će dosta velikih ekipa igrati u Ligi Evrope i to bi bio pravi izazov za nas“, kaže Vilotić.

27-godišnji štoper našao se na širem spisku reprezentacije za turneju u SAD i Brazilu pred početak Svetskog prvenstva, ali zbog operacije nije bio u prilici da se odazove.

„Čekao sam tu šansu, jer smatram da sam mnogo napredovao u poslednje dve godine. Voleo bih da dobijem priliku u narednom periodu, ali to će sve zavisiti isključivo od mojih igara. To će biti jedan od glavnih motiva da što pre dođem u moju standardnu formu kada se vratim na teren“,  zaključio je Vilotić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter