3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić: Luković nije gotova priča, dovešćemo zamene za Milijaša i Lazovića

Objavljeno: 20.08.14 u 21:24

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić uvek ima nešto interesantno da kaže, a ovog puta je to uradio u intervjuu datom za Novosti u kojem je između ostalog otkrio da priča sa dolaskom Aleksandra Lukovića još uvek nije zaključena.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odgovarajući na pitanje o statusu mladog Senegalca Mamadua Mbođa jedan od čelnika kluba sa Marakane dotakao se i statusa nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

„Mene je Mbođ zadovoljio posle prvog treninga! Iz treninga u trening, iz utakmice u utakmice, sve je bolji. Mislim da ima kvalitet za Zvezdu. Sa drtuge strane je naša procena je da li smo preterpani na tim pozicijama. Imamo Savu (Pavićevića), Lazića, tu su Jovanović i Planić. Dakle, četvorica štopera. Takođe i Luković trenira sa Zvezdom. To je još otvorena priča, možda i dođe. Moja želja je da dođe, jer bi Zvezda bila jača i kvalitetnija. A opet moramo da vagamo šta nam valja strateški činiti, jer dovoðenjem Lukovića zatvaramo prostor Jovanoviću. Svakom pravom zvezdašu bilo bi drago da Luković dođe, jer je on i na treninzima pokazao da je klasa. Ali treba videti da li je to pametno uraditi“ – rekao je Terzić.

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije osvrnuo se i na priču o mogućem odlasku Nejca Pečnika u Kaljari rekavši da je to za sada na dugom štapu, pričao je o rešavanju nagomailanih dugova, zatim o potencijalu Luke Jovića i kako se izboriti sa tim da ne „poleti“. Nije zaboravio Terzić da spomene i ostale Zvezdine bisere, a dodao je i da će klub dovesti zamene za Milijaša i Lazovića ukoliko odu sa Marakane do kraja prelaznog roka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. aj neka neko pametan meni objasni kako klub koji je u debelom minus i koji ne može trenutno da registruje igrače dovodi nove, ovo samo može kod nas al pazite samo kod nas????

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda je ovog prelaznog roka dala 750000 evra i neke procente, al u poredjenju sa ostalim klubovima (Barsa, Real) koji su zajedno duzni 1 200 000 000 evraa dovode igrace od po 80,90 i 100 miliona evra to nije nista, a da napomenem Zvezda je duzna „samo“ 45-50 miliona u poredjenju sa Spancima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter