0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Idemo u Ligu Evrope bez obzira na sve

Objavljeno: 20.08.14 u 14:04

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da očekuje da njegova ekipe eliminiše azerbejdžanski Nefči i plasira se u grupnu fazu Lige Evrope, uprkos finansijskim problemima sa kojima se suočava u poslednje vreme.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„U seriji smo dobrih rezultata, iako smo ispali iz Lige šampiona, zbog gola u gostima. Bio bih svojevrstan podvig ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Jedini smo srpski klub u Evropi, a tako je bilo i prethodnih godina. Nefči zaslužuje respekt, imaju dosta kvalitetnih stranaca, ali naš cilj je ulazak u Ligu Evrope. Želim pobedu, bez primljenog gola“, rekao je Nikolić, prenosi Tanjug.

On je poručio da će crno-beli teško zadržati aktuelan tim do kraja prelaznog roka i dodao da mu smetaju novinarske spekulacije oko odlazaka igrača uoči meča sa Nefčijem.

„Naravno da mi to smeta, ali navikli smo tako pred svaku bitnu utakmicu. To nije dobro, ali je realnost i navikli smo da radimo u takvim okolnostima. U Srbiji se krajem avgusta dešavaju najveće promene i to je postalo tradicija kod nas, ali i motiv više da damo veći doprinos. I pored toga osećam se privilegovano što sam trener Partizana i ovih igrača“, rekao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter