2
Fudbal

Advokat odmaže mladoj reprezentaciji

Objavljeno: 20.08.14 u 22:21

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić u odlučujuće bitke za plasman na Evropsko prvenstvo 2015. godine odnsno u duele sa Italijom i Irskom krenuće bez najboljih igrača pošto je Dik Advokat odlučio da su oni potrebni A selekciji.

FSS-OKUPLJANJE_01

Kako pišu Večernje novosti iskusni holandski stručnjak je u dogovoru sa svojim stručnim štabom odlučio da su Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, Miloš Jojić i Matija Nastasić potrebni prvom timu odnosno biće u timu koji će se suprotstaviti selekciji Francuske 7. septembra na stadionu Partizana. Kaqko se pretpostavlja na Advokatovom spisku neće biti mnogo iznenađenje odnosno osloniće se na tim koji je selektirao Siniša Mihajlović, a posle njega vodio i Ljubinko Drulović.

Mlada reprezentacija, kojoj je najverovatnije potrebna samo jedna pobeda u preostala dva duela kako bi se plasirala na Evropsko prvenstvo, ima dosta problema u defanzivnoj liniji. Suspendovani su Petković i Vitas, pa je knjiga spala na tri slova – Spajića, Ćosića i Ćirkovića, mada bi mogli da budu aktivirani omladinci Babić i Jovanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Cudan potez, a zasto ???? Zar nije bitno sta ce biti sa seniorskom reprezentacijom, nije li ona ta koja vuce nas fudbal. Jel bitan plasman na evropsko prvenstvo, jel bitno da se napravi dobra ekipa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter