2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda ne odustaje od veziste Donjeg Srema i napadača OFK Beograda

Objavljeno: 19.08.14 u 10:55

Iako je do kraja prelaznog roka ostalo još jako malo vremena, uprava Crvene zvezde će na sve moguće načine pokušati da dovede vezistu Donjeg Srema Radeta Krunića i napadača OFK Beograda Aleksandra Čavrića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Porblem su naravno finansije. Crvena zvezda ovog leta nije uspela da zaradi očekivani novac od prodaje fudbalera, plus pritisnuta dugovanjima u teškom je položaju da dovede igrača koji nije slobodan. Ipak, uprava kluba iz Ljutice Bogdana veruje da će do 1. septembra uspeti da angažuje napadača „romantičara“ Aleksandra Čavrića kome su izjalovili svi transferi u inostranstvo.

Kako Žurnal prenosi Crvena zvezda je i blizu dogovora sa Donjim Sremom oko kupovine veziste Radeta Krunića. Ostali su još da se utanače još pojedini finansijski detalji, pa da Nenad Lalatović dobije željeno pojačanje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Blagi boze , svaki dan dolaze depese o naplati dugovanja , pitam se kao stari navijac zvezde odakle blagi boze para i na koji nacin oni kupuju igrace, a moje licno misljenje je da ce nam tzv, dr. Poternicic, samo svaliti jos vece dugove na vrat, jer zasada ceka njih devetoro koji su se prikljucili platnom spisku a on jos kupuje. Mislim da ce posle svega nasa dugovanja u milionskim evricima biti ispisana sa tri cifre jer gospodin dr. ne resava probleme i ne isplacuje dugovanja vec samo odlaze njihovo resavanje za kasnije a normalno dugovi ce se povecavati i gomilati i pitam se od kojih i kakvih para ce se ti i da li ce se nekada isplatiti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa dokle vise ? Koliko nam treba igraca u prvom timu za 35 utakmica ? Ovim ce samo izazvati gnev igraca koji ce pasti u drugi plan pa ce nam opet krenuti zahtevi za raskid. Pustite nasu decu da igraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter