7
Domaći fudbal

Skandalozno: Uprava Partizana uzela novac od dece da bi isplatila igrače

Objavljeno: 19.08.14 u 09:55

Kako prenosi Telegraf uprava Partizana napravila je skandalozan potez tako što je novac kojim su deca platila boravak u kampu na Zlatiboru iskoristili da uplate plate igračima, a ne hotel.Dragan Đurić

Šok je zadesio trenere i roditelje kada im je posle samo dva odrađena treninga njihove dece rečeno da će morati da napuste hotel jer nije stigla uplata na račun. Ipak, spore je rešen kada je iz Beograda stigla garancija da će pare biti uplaćene. Bez obzira na povoljan epilog, roditelji su bili besni zbog nastalog problema. Celokupan aranžman za sedmodnevni boravak i treniranje je iznosio 280 evra.

Koliko je loša finansijska situacija u klubu govori i to da mlađe kategorije Partizana neće više moći da igraju utakmice na terenima Vojne akademije, jer uprava nije platila održavanje travnate površine. Takođe, pekara koja crno-belima dostavlja hleb i peciva tužila je klub za 600 hiljada dinara. Haos se po svemu sudeći u Partizanu nastavlja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

7 Komentara

  1. Ovo je vec skandal nevidjenih razmera. Da otimaju od dece pare. Ko zna koliko se ti roditelji muce za tih 280 evra. Bruka na sta smo spali.

    0
    0
    Odgovori
  2. ne likuj majice kada se ne zna ko je u goroj situaciji od brace blizanaca mada mislim da ce nazovi doktor da vam otpeva posmrtni mars

    0
    0
    Odgovori
  3. A nama su se smejali,ko se zadnji smeje najsladje se smeje,grobari to treba da znaju.
    ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ZIVOT JE…
    ZVEZDA JE ZIVOT,SVE OSTALO SU SITNICE

    0
    0
    Odgovori
  4. Ali sam stari navijac PARTIZANA, to kluba iz –onoga—- zlatnog vremena ovo sada i partizan i zvezda to je sada sica boranija za kuvanje corbe lopovima Pitam se kako je moguce i kako drzava to dozvoljava da nase najbolje klubove i sport uopste vode ljudi van zakona, jedan hapsen stotinu puta pa pustan na slobodu, drugi pravo sa poternice pravo na mesto suverenog vladara, postoje li u ovoj drzavi zakoni da sve te kriminalne stvari sprecava i kaznjava njihove pocinioce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter