2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Prijava Nikoliću zbog vređanja sudija?

Objavljeno: 19.08.14 u 10:40

Trener Partizana Marko Nikolić je u subotu na Čairu zaradio crveni karton i prijavu zbog vređanja fudbalera Radničkog.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pred Disciplinskom komisijom FSS se nalazi jedan od složenijih predmeta od početka sezone. Reč je o incidentu koji se dogodio u tunelu stadiona Čair, kada je isključen trener Partizana Marko Nikolić. Glavni arbitar meča Dejan Dimitrijević je u zapisniku kao obrazloženje za isključenje stratega crno-belih stavio da je on vređao igrače Radničkog iz Niša i da je njemu lično dobacio da ga Nišlije čekaju u tunelu i da će on da ga brani.

Videćemo kakva kazna čeka Marka Nikolića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

  1. Navikao je ovaj da se bahati i da bruka klub. Mada on je bivsi radnik dva mala kluba koji nikada nista nisu osvojili, strasno je da nas sada trenira. O poznavanju fudbala i taktike nema pojma i njegov nivo je Rad ili Donji srem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Po naslovu ispada da je Nikolic vredjao sudiju a u tekstu i izjavi Dimitrijevica stoji da je vredjao fudbalera Radnickog.. Staje sada tacno mozda ce na kraju da ispadne daje vredjao predsednika FSS-a ili zajednice Super lige ili cak sta fise nekog iz sudijske malverzacije, pardon organizacije…prljave novine nesluze cak niza brisanje guzice…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter