0
Domaći fudbal

Mbođ zadovoljio, ko je zamena za Milijaša i šta se dešava sa Ninkovićem?

Objavljeno: 19.08.14 u 21:20

Mladi senegalski fudbaler Mamadu Mbođ dobio je priliku da u dva prijateljska meča dokaže kvalitet treneru Crvene zvezde Nenadu lalatoviću koji je očigledno zadovoljan onim što je video i preporučiće upravi da potpiše ugovor sa perspektivnim defanzivcem.

crvena-zvezda-grb

„Što se tiče utakmica protiv Rudara i Sinđelića – položio je test. Moderan je igraè, veoma dobar u duelu, miran na lopti, ima siguran pas i solidnu brzinu. Iako su rivali bili iz nižih rangova, Mbođ je zadovoljio prohteve da igra u Zvezdi i dobio prelaznu ocenu“ – istakao je Lalatović u izjavi za Novosti.

Mladi stručnjak je takođe rekao da od Bosančića očekuje da dostojno nasledi Nenada Milijaša, ali ne pre šestog kola odnosno dok ne dostigne pun nivo fizičke spreme. Takođe je pohvalio omladince Jovića, Ristića i Jovanovića od kojih mnogo očekuje već ove sezone, a dodao je i da nije realno da Miloš Ninković ponovo obuče crveno-beli dres pošto čeka inostrani angažman.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter