0
Evropske lige

Kasiljas je noćna mora za Atletiko Madrid!

Objavljeno: 19.08.14 u 17:46

Mnogo je onih koji smatraju da prvi golman Reala ove sezone treba da bude Kejlor Navas. Međutim, većina će se složiti da 33-godišnji Iker Kasiljas treba večeras da se nađe među stativama, a razlog je jednostavan – on je noćna mora za Atletiko Madrid.

iker-kasiljas-spanija

Iskusni golman je do sada branio na 27 gradskih derbija i, verovali ili ne, nijednom nije izgubio. Učinak je 21 pobeda i svega šest nerešenih rezultata, iako je protiv sebe imao golgetere potut Fernanda Toresa koji je bio u neverovatnoj formi,  Serhia Aguera, Dijega Forlana, Radamela Falkaa, Dijega Kostu…

Jedini poraz u gradskim derbijima Kasiljas je pretrpeo u sezoni 1999/2000, ali samo zato što je na teren ušao tek posle povrede Albana Bizarija, kada je Atletiko već vodio sa 3:1.

Pet puta je meč počinjao na klupi, a tada je Real samo jednom slavio, jednom je bilo nerešeno, a tri puta se radovao Atletiko.

Anćelotiju je valjda jasno šta treba da radi i ko treba da bude večaras između stativa Reala. Kasiljas je prosto taličan kraljevskom klubu, kada je atletiko u pitanju..

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter