0
Košarka

Selektor Turske: Mi nemamo Bogdana Bogdanovića…

Objavljeno: 18.08.14 u 13:30

Srbija je osvojila Trofej Beograda pobedivši Tursku u finalu, a selektor Ergin Ataman izjavio je da njegovoj selekciji nedostaje nekoliko važnih igrača, ali i da nemaju igrača kalibra Bogdana Bogdanovića.

SRBIJA-TURSKA_14
Foto: STARSPORT

“Nama nedostaje Iljasova, bitan igrač, Hido više ne igra. Kanter i Sipahi su takođe vrlo bitni. Bez obzira na sve, želimo da igramo četvrtfinale. To će biti dobar rezultat. Nemamo tačno igrača koji može da preuzme odgovornost u poslednjim momentima, možda je to Preldžić, mi nemamo Bogdanovića“, rekao je Ataman.

Ataman kaže da nije zadovoljan suđenjem i da se nešto mora uraditi po tom pitanju.

“Igrali smo tešku utakmicu, takmičarsku. Napravili smo previše grešaka u napadu. U drugom poluvremenu smo uspeli da se vratimo iz zaostatka zahvaljujući pritisku u odbrani. Ne želim da previše da pričam o poslednja dva minuta. Srbija je naravno agresivnija kao domaćin, što je i očekivano. Video sam da je Srbija šutnula 34 bacanja, a mi samo 16. FIBA mora da promeni neka pravila na ovim pripremama, mora da se angažuju internacionalne sudije, a ne da sude domaće. Ova slika nije realna“.

Turska je na Svetskom kupu u grupi C sa Ukrajinom, SAD, Novim Zelandom, Dominikanskom Republikom i Finskom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter