2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Stižu pojačanja u Partizan!

Objavljeno: 18.08.14 u 11:20

Fudbaleri Partizana su pregazili Radnički iz Niša, ali vremena za slavlje nema, jer ih već u četvrtak očekuje prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Nefčija.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Dali smo sve od sebe i ostvarili cilj, na dva gostovanja osvojili smo šest bodova. Iskazali smo zavidnu efikasnost i na dva meča u Superligi postigli čak sedam golova. Sada se potpuno možemo okrenuti dvoboju sa Nefčijem“, istakao je Nikolić za Žurnal.

Trener crno-belih je najavio da bi u Partizan u toku sledeća dva dana mogla da stignu pojačanja.

„Biće novih igrača. Moguće već u utorak ili sredu“, bio je zagonetan Marko Nikolić ne želeći da otkrije imena.

Strateg Partizana veruje da će igrači o kojima se priča da će napustiti Humsku Lazović, Stanković i Drinčić ostati tu do kraja dvomeča sa Nefčijem.

„Nadam se da će sastav biti kompletan za mečeve sa timom iz Azerbrjdžana. Mada, ulazimo u poslednjih deset dana prelaznog roka i sve je ,oguće. Živimo u Srbiji“, zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

2 Komentara

  1. Treba nam jedan bombarder da MOŽE da šutne na gol sa preko 20 metara a ne kao ove babe. Mislim da Pauljevič treba da ulazi kao rezerva da osveži irazdrma ekipu svojom brzinom.

    0
    0
    Odgovori
  2. MARKO POPOVIĆ-FRATELO JEDINI MOŽE POMOĆI FK.PARTIZAN I SA SVOJIM RUSKIM PRIJATELJIMA STAVITI KLUB NA NOGE NAVIJAČE DOVESTI U NORMALU I OVIMA SDRUGE STRANE BRDA POKAZATI ZUBE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter