0
ATP

Nadal propušta i US open!

Objavljeno: 18.08.14 u 15:58

Drugi teniser sveta Rafael Nadal otkazao je učešće i na poslednjem Gren slemu sezone – US openu. Zbog povrede ručnog zgloba već je propustio Masterse u Torontu i Sinsinatiju, a neće biti u prilici ni da brani trofej u Njujorku.

Rafael Nadal

Ovo praktično znači i da Španac odustaje od borbe za prvo mesto na kraju 2014. godine. Novak Đoković trenutno ima 2.100 poena više od njega, a na US openu brani 800 poena manje.

„Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram na ovogodišnjem US openu na kojem sam igrao tri finala na poslednja tri nastupa na ovom turniru. Siguran sam da razumete da je ovo veoma težak trenutak za mene, jer je to turnir koji volim i gde sam imao sjajne momente sa navijačima, noćnim mečevima… Sada ne mogu mnogo da uradim, moram da prihvatim ovu situaciju i kao i uvek radim još vrednije da bih mogao ponovo da se takmičim na najvišem nivou“, napisao je Nadal u saopštenju.

Po svemu sudeći, Nole će godinu završiti kao prvi reket planete.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter