2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš bi mogao da ostane pod jednim uslovom

Objavljeno: 18.08.14 u 17:53

Najavljivao je predsednik turske Manise da će dan posle utakmice sa Jagodinom biti potpisan ugovor sa bivšim reprezentativcem Srbije, ali se to u nedelju nije dogodilo. Zvezdina ekipe je bila slobodna, a kapiten Nenad Milijaš nedostupan za šire komentare o eventualnom odlasku – piše Žurnal.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uprava Crvene zvezde može da zadrži ključnog igrača, uplatom barem polovine duga. Mada, brojna obećanja nisu ispunjena, pa to je i glavni razlog što je odlučio da pregovara sa Turcima.

Utisak je da su se i čelnici šampiona, u obruču besparice, pomirili sa odlaskom najboljeg. Još malo je vremena za preokret, u suprotnom će na Milijaša moći da računaju samo još u derbiju sa osvajačem Kupa Srbije, Vojvodinom.

Ukoliko Milijaš ode, na Marakani bi uštedeli oko 250.000 evra, pošto je spreman da oprosti veći deo duga i premije.

Da mu novac nije predstavljao osnovni motiv, pokazala je i spremnost da u prolećnom delu prošle sezone igra bez prinadležnosti.

Bez iskusnog iskusnog veziste i šampionske ambicije bi bile ugrožene…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

    • Meni je i proslu sezonu bio omiljeni igrac u Zvezdi i voleo bi da ostane, ali on ce igrati jos 3-4 godine i bolje da ide da zaradi jer ovi nasi tesko da ce mu isplatiti i trecinu toga duga.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter