1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Grobarima nije valjao, sada se seli u Španiju!

Objavljeno: 18.08.14 u 00:00

Srpski napadač Marko Šćepović nakon sezone u kojoj nije uspeo da se nametne u grčkom Olimpijakosu, narednih godinu dana igraće kao pozajmljeni igrač Majorke. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zanimljivo je da će  u ovom španskom drugoligašu igrati i Filip Marković, brat Lazara Markovića, koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor.

Markov brat Stefan Šćepović već neko vreme nastupa za Sporting Hihon, koji se takođe takmiči u španskoj Segundi tako da će braća igrati jedan protiv drugog.

Podsetimo, Marko Šćepović je dete Partizana, ali je često bio na meti navijača. Posebno je ostao upamćen susret sa vođom navijača crno-belih koji mu je skinuo traku na atletskoj stazi nakon poraza od Ludogoreca prošlog leta.

Za prvi tim Partizana u periodu od 2010. do 2013. godine postigao je 22 gola na 66 mečeva, dok je u prošloj sezoni za Olimpijakos postigao 7 golova na 17 utakmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter