0
Evropske lige

Anćeloti: Iker brani u Superkupu, ne znam šta će biti sa Di Marijom

Objavljeno: 18.08.14 u 20:15

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da njegov tim nije favorit protiv gradskog rivala Altetika uoči dvomeča za trofej španskog Superkupa. 

anceloti

Real u prvoj utakmici dočekuje Atletiko u utorak na Santjago Bernabeu, a revanš tri dana kasnije na Visente Kalderonu.

“U odnosu na prošlu sezonu, Atletiko je promenio tim. Možda su i pojačanja doprinela i njegovom drugačijem pristupu igre, međutim, težak su protivnik. Smatram da u predstojećim duelima nema favorita“, rekao je Anćeloti i potvrdio da će kapiten Iker Kasiljas dobiti mesto pre novajlije Kejlora Navasa.

“Jedino mogu da potvrdim da će na golu stajati Iker Kasiljas. Gledao sam ga na treningu i izgleda veoma dobro. Kros je u Kardifu odigrao sjajno, zadovoljan sam i Rodrigezom, iako je njemu potrebno još vremena da se privikne na promenu sredine, kao i na malo drugačiju, povučeniju poziciju, ali na pravom je putu“, naglasio je Anćeloti, koji se potom osvrnuo na status Anhela Di Marije. 

“On je i dalje naš igrač, ništa se nije promenilo. Računamo na njega u Superkupu. Jedan tim će igrati u utorak, a drugi tri dana kasnije u revanšu. Ne sećam se kakva je situacija bila sa Ozilom prošlog leta, ali neću da ih poredim. Di Marija je spreman da nam pomogne“, rekao je Anćeloti. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter