0
Odbojka

Završni turnir Gran Prija bez Srpkinja

Objavljeno: 17.08.14 u 13:45

Srpkinje nisu uspele da se plasiraju na završni turnir Gran Prija, pošto su u poslednjem kolu poražene od Južne Koreje. Izabranicama Zorana Terzića je bila potrebna pobeda u tom duelu da bi imale šansu da odu u Japan, uz povoljne rezultate ostalih mečeva, ali su u odlučujućem meču izgubile sa 3:1 (20:25, 25:23, 25:29m 26:24).

Zoran_Terzic

Povela je Srbija sa 1:0 u setovima i imala 22:18 u drugom periodu. Koreja je napravila preokret i stigla do izjednačenja i tada su se obe ekipe probudile.

Treći set je bio jako neizvestan, ali je na kraju pripao protivniku. To je ujedno značilo i kraj učešća Srbije u ovogodišnjem izdanju Gran Prija.

Četvrti deo igre selektor Terzić je počeo u potpuno izmenjenom sastavu, pa je prvi put ove sezone u Gran Priju zaigrala i libero Silvija Popović, a na terenu su još bile Bojana Živković, Stefana Veljković, Sanja Malagurski, Tijana Malešević, Brankica Mihajlović i Nataša Krsmanović.

Imale su Srpkinje set loptu kod 24:23, ali sa tri vezana poena Koreje, protivnik je završio set u svoju korist i slavio pobedu od 3:1.

Na finalni turnir Gran Prija u Japanu plasirale su se četiri najbolje ekipe, uz domaćina, i najbolja ekipa iz druge grupe. Naš tim je trenutno na petoj poziciji, iza Brazila, Kine, Turske i Rusije, koje još nisu odigrale poslednje kolo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter