0
Evropske lige

Suarez debituje za Barselonu u meču protiv meksičkog Leona

Objavljeno: 17.08.14 u 15:55

Urugvajac Luis Suarez najverovatnije će u ponedeljak debitovati u dresu Barselone i to protiv meksičkog Leon,a na tradicionalnom Huan Gamper trofeju, rekao je trener Barselone Luis Enrike.

suarez-barsa-trening

„Voleo bih da sutra odigra nekoliko minuta. Ne puno, jer nije dugo igrao, iako je dobro radio na treninzima“, istakao je Enrike.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) potvrdio je prošle nedelje kaznu FIFA od četiri meseca suspenzije Suarezu, koju je zaradio na Svetskom prvenstvu, jer je u meču protiv Italije ugrizao Đorđa Kjelinija. Međutim, dozvoljeno mu je da trenira.

„Na oba treninga pokazao je da je igrač najviše klase. Upoznao sam ga sa tim šta očekujem od njega i nadam se da ću dobiti adekvatan odgovor. To što će igrati je nagrada za ono što je uradio do sada“, dodao je Enrike.

Prvi zvanični meč za Barselonu bivši fudbaler Liverpula trebalo bi da odigra 26. oktobra protiv Reala na Santjago Bernabeu. Suspenzija mu ističe dan ranije…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter