0
Evropske lige

Šćepović: Sporting traži 5 miliona, neće to niko da plati…

Objavljeno: 16.08.14 u 12:45

Fudbaler Sportinga iz Hihona Stefan Šćepović još ne zna da li će promeniti sredinu i da španski klub za njega traži pet miliona evra. On je istakao da nema ništa od transfera u Ajntraht, koji nije ponudio dovoljno novca. Takođe, njegov brat, Marko Šćepović, mogao bi privremeno da napusti Grčku i Olimpijakos i ode na pozajmicu u Nemačku, Italiju, ili Španiju.

Stefan Šćepović

“Potpuna neizvesnost. Sporting traži ponudu koja bi zadovoljila njihove prohteve. Ajntraht se nije dovoljno “isprsio”. Bilo pa prošlo, uglavnom, ništa od moje selidbe u Bundesligu, tamo su otišli drugi ljudi, mesta su popunjena“ – kaže Stefan Šćepović.

Hihon je pri otkupu Šćepovića u ugovor stavio klauzulu od 25 miliona evra.

“Budimo realni: klub bi, da je kojim slučajem ostvaren plasman u Primeru, mogao s pravom, imajući u vidu moju odličnu sezonu, da traži pet ili šest miliona evra, ali, budući da se nije pomerio iz ranga, ne može da ističe zahteve takve vrste. A to se dešava. Sad? Neće to niko hteti da plati. Toga, izgleda, postaju polako svesni i rukovodeći ljudi, pa, kako dani budu odmicali gotovo je izvesno da će visina obeštećenja da pretrpi značajnu promenu. Sve smo bliži završetku letnjeg prelaznog roka, tako da… Ne znamšta da očekujem, čemu da se nadam, sve opcije su u igri.”

Stručni štab Šćepovića nije hteo da izlaže rizicima u pripremnom periodu.

“Nisam igrao prijateljske utakmice, kako ne bih zaradio povredu, čuvali su me kao malo vode na dlanu.”

Šćepović je ipak igrao na turniru Teresa Erera.

“U La Korunji, na turniru „Teresa Erera”, u polufinalu smo savladali imenjaka iz Lisabona, rezultat – 2:0, igrao sam 60 minuta, dok sam sutradan, u finalu sa domaćim Deportivom ušao u drugom poluvremenu, izgubili smo 1:0. I, da ne promakne, na ovom skupu je učestvovao i Nacional iz Montevidea”, rekao je Šćepović i istakao da je fizički potpuno spreman i nada se da će biti u formi iz prošle sezone – rekao je Šćepović za „Sport“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter