0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Počinje Trofej Beograda, Srbija odmerava snage sa Argentinom

Objavljeno: 16.08.14 u 10:26

Počinje Trofej Beograda… Košarkaška reprezentacija Srbije od 20.30 časova igra sa Argentinom na turniru Adžibadem Trofej Beograda u Kombank areni. Biće ovoga lepa prilika da Beograđani vide na delu „Orlove“ i ocene kako teku pripreme za Svetsko prvenstvo u Španiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da ovaj turnir dolazi u pravo vreme kako bi ekipa podigla formu i spremno dočekala Svetsko prvenstvo u Španiji (30. avgusta – 14. septembra)

„Naznake nekih stvari koje možemo da uradimo pokazali smo na prethodnim turnirima i želja nam je da u pripremnom periodu imamo jake utakmice jer samo tako možemo spremni da dočekamo SP“, rekao je Đorđević.

Ulaznice za turnir se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Cene karata za gornji nivo su 200, a za oba dana turnira 300 dinara. Za donji deo Kombank Arene ulaznice će koštati 400 za jedan, a 600 dinara za oba dana turnira.

Od 18 sati igraju Turska i Portoriko. U nedelju se igraju meč za treće mesto (18h) i finale (20.30h).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter