0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘Orlovi’ u finalu Trofeja Beograd posle ubedljive pobede protiv Argentine (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 16.08.14 u 22:29

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u finalu Trofeja Beograda pošto je večeras u drugom polufinalnom bez previše muke savladala selekciju Argentine sa 85:67 (26:14, 20:18, 24:19, 15:16).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Od samog starta meča izabranici Saše Đorđevića nametnuli su svoj ritam igre, čvrsto u odbrani i efeikasno u napadu o čemu najbolje svedoči rezultat prve deonice – 26:14. Prednost „orlova“ je do poluvremena narasla na +14, a do kraja trećeg perioda i na +19, pa ne čudi malo opuštanje u poslednjoj deonici, jedinoj koju je u svoju korist rešila gostujuća ekipa.

Jedini sa dvocifrenim učinkom u našem timu bio je Raduljica sa 15 poena, Bogdanović je dodao osam i Katić i Bjelica po sedam. Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Noćioni sa 13 i Erman sa 10 poena.

U drugom polufinalu Turska je ranije danas savlada Portoriko sa 77:66, pa će sutra (20.30) u finalu protiv Srbije igrati za trofej.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter