0
Odbojka

Belgijanci iznenadili srpske odbojkaše

Objavljeno: 16.08.14 u 20:51

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz u drugom prijateljskom meču protiv selekcije Belgije. Belgijanci su ovoga puta salvili sa 3:2, po setovima 27:25, 20:25, 23:25, 25:23, 15:11.

240902_kolakovic-odbojkasi_f

Za razliku od prvog susreta selektor Igor Kolaković drugi susret protiv Belgije odigrao je u potpunom drugačijem sastavu, pa su se beogradskoj publici pokazali Dejan Radić, Uroš i Nikola Kovačević, Aleksa Brđović, Vlado i Dušan Petković, Srećko Lisinac i Neven Majstorović.

18. Svetsko prvenstvo u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 30. avgusta – 21. septembra. Poljska i Srbija će otvoriti Prvenstvo 30. avgusta, utakmicom na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi. Utakmice A grupe igraće se u Vroclavu, a Srbija će u 2. kolu (02. septembra) igrati protiv Argentine, zatim u 3. kolu (04. septembra) protiv Australije, u 4. kolu (06. septembra) protiv Venecuele i u poslednjem, 5. kolu (07. septembra) protiv Kameruna.

Po četiri reprezentacije iz sve četiri grupe nastaviće takmičenje u II fazi, gde će selekcije iz A i D grupe formirati E grupu, a selekcije iz B i C grupe F grupu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter