11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić otkrio zašto je uzeo ‘devetku’ Despotoviću i dao je Joviću

Objavljeno: 15.08.14 u 22:17

U opširnom intervjuu za portal redstarbelgrade.info v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić između ostalog odgovarajući na pitanje forumaša objasnio je i zašto je zahtevao da umesto Đorđa Despotovića broj devet nosi mladi Luka Jović za kojeg je nedavno pored Fiorentine interesovanje pokazao i madridski Atletiko.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ako je to pritisak za njega, onda nije napravljen od pravog materijala. Ako ne može da izdrži pritisak koji smo mu stavili, onda nije on to za šta ga planiramo. Luka Jović je strateški plan kluba i ja ću se baviti time i preduzeću sve mere da Zvezda sledećeg leta prihoduje 6-8 miliona evra za njega. A u to se podrazumevjz i njegova minutaža, golovi, ishrana, lični marketing, reprezentacija, promocija po Evropi, i devetka na leđima. Ja sam pre nekoliko dana zvao Despotovića da mu objasnim zašto sam mu uzeo devetku i on to nije mogao da shvati. Despotoviću, dobar si igrač, ali da u ovom trenutku da Van Persi dođe u Crvenu zvezdu, devetka ide na leđa Luke Jovića, jer sam ja tako odlučio. Zato što smo zacrtali cilj da sledeće sezone uzmemo 8 miliona evra za transfer Luke Jovića. Da bismo uzeli 8 miliona evra mora da ima i devetku na leđima, ne može da nosi 47“ – rekao je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. Evo kakvi ljudi upravljaju nasim klubom..pa cime on smatra te fudbalere,robom ?
    Ne mozes ti za jednu seznu na Luki da zaradis 8 miliona..ali za 2,3 mozes i vise od 8 ..uostalom nije Luka jedini omladinac,ima i boljih 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Vecu glupost nisam cuo!Sto si decku uzeo devetku,ko garantuje da ce Jovic biti fudbaler kakav svi ocekujete.Sto nebi Despotovic eksplodirao pa bi i na njega zaradili a i sto bi Jovica prodavali sa 18 god,zasto se ne pravi plan na duge staze.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
    • Despotović da je mogao da eksplodira eksplodirao bi u inostranstvu, može da eksplodira jedino za Kinu ili Južnu Koreju. a za Jovića nema tu šta de garantuje, on sad trenutno ima potencijal i Zvezda mora da isforsira taj njegov potencijal (dok ne pokušaš ne možeš uspeti). Plan na duge staze??? Uz 50 miliona evra duga??? Pravili su plan na duge staze i sa Ninkovim (odbijena ponuda od 3,5 miona, a nakon dve godine prodat za manje od 1 miona), isti slučaj i sa Vilotićem, Filipom Jankovićem, sada i sa Lazovićem.
      Zvezda jenostavno mora da proizvodi veliki br igrača ako hoće da se vrati na stare staze slave. Da stvara mlade igrače, što pre ih afirmiše i prodaje, a na njihovo mesto dovodi nove mladiće, opet i njih što pre prodaje i tako sve dok ne vrati dugove.

      0
      0
      Odgovori
  3. Tako je Terziću….tako se radi posao..Svaka čast..nema tu emocija mora postojati plan…Samo tako ZVEZDA moze rijesiti svoje finansijske probleme..Despotović neka igra daje golove i doće devetka i njemu na leđa..Devetka je uvijeka bila „svetinja“ na leđima Zvezdinog centarfora..i treba da je nosi onaj u koga se polažu najveće nade..

    0
    0
    Odgovori
  4. Ej Terzo bedo jedna.. Ja sam grobar ali ti si gori od Djurica je*ote ustvari ne zna se ko je uopste gori. Ti si vec isplanirao da ga prodas za 8 miliona a momak tek treba da se pokaze..I kakve li veze ima koji ce br nositi, auu vece gluposti u zivotu nisam cuo.

    0
    0
    Odgovori
  5. E moj Terziću,
    umjesto da planiraš kako napraviti tim na duže staze ti kao na pijaci sir da prodaješ, i to neproizveden. Jadna moja Zvezdo 🙁

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter