0
Evropske lige

Ponovo na terenu, a nikoga nije ujeo

Objavljeno: 15.08.14 u 19:23

Četvoromesečna suspenzija za Luisa Suareza zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Mondijalu ostala je na snazi, ali je Urugvajac od strane Arbitražnog suda u Lozani dobio dozvolu da se priključi treninzima Barselone.

suarez-barsa-trening

Prema prvim izveštajima koji stižu iz Katalonije sada već bivši fudbaler Liverpula nije nikoga ugrizao na prvom treningu. Možda se malo dozvao pameti, ali to nećemo uskoro saznati pošto on ni do sada nije ujdeo saigrače već isključivo protivnike.

„Srećan sam što mi je dozvoljeno da ponovo treniram i odlično se osećam zbog toga. Nije me bilo na terenu nekoliko nedelja. Pogrešio sam i izvinio sam se zbog toga. Pokušavam da sve to ostavim iza sebe i da se skoncentrišem kako bih pomogao Barseloni“ – rekao je posle prvog treninga Suarez.

Urugvajac će do debija u dresu Barselone propustiti čak devet utakmica Primere i tri meča Lige šampiona, a vratiće se na teren u pravom trenutku za Katalonce – za prvi Klasiko u sezoni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter