0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Igrači su lojalni Partizanu i armiji navijača. Odlučnost i preciznost treba preneti i na teren

Objavljeno: 15.08.14 u 14:54

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je ponosan na jedinstvo u ekipi pokazano prethodnih dana u teškoj finansijskoj situaciji koja potresa klub.

VOZDOVAC-PARTIZAN_10

On je dodao da od igrača očekuje isti takav odnos na terenu protiv Radničkog iz Niša.

„Ponosan sam što niko od igrača nije zatražio raskid ugovora jer su lojalni Partizanu i armiji navijača.“

„Kao i u drugim ekipima susreću se sa mnogo problema, nosili su bez pogovora veliki teret, a sada pošto su rekli sve što ih je mučilo imaju neku vrstu rasterećenja“, istakao je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj.

Crno-beli su utorak odbili da treniraju pošto nisu dobili nijednu platu od aprila, a posle pregovora sa Upravom i obećanja da će dobiti novac vratili su se svakodnevnim obavezama i pripremama za duel na Čairu.

„Tim je pokazao jedinstvo, doduše, sada imamo obavezu više jer moramo odlučnosti i preciznost koju smo pokazali van terena da prenesemo i tamo gde je naše radno mesto“, naveo je Nikolić.

Crno-beli na prethodnom gostovanju u Nišu nisu uspeli da ostvare trijumf, što svakako dodatno poziva na oprez.

„Očekujem pravi fudbalski ambijent i 15.000 ljudi na stadionu. Radnički je jedna od najiskusnijih ekipa u ligi, sa odličnim trenerom i čeka nas težak izazov koji ćemo verujem rešiti na pravi način“, istakao je trener crno-belih.

U ekipu se vraća Darko Brašanac, koji je odradio suspenziju protiv Voždovca, a zbog problema sa povredama pod znakom pitanja su Andrija Živković i Danilo Pantić.

„Dobro je što novajlije Nenad Marinković i Ivan Petrović imaju pravo nastupa, ali je njoihova fizička sprema još nije na potrebnom nivou za ozbiljnu minutažu“, poručio je Nikolić.

Na pitanje šta se dešava sa statusom Branislava Trajkovića, na koga posle crvenog kartona protiv Ludogoreca više ne računa, Nikolić je rekao:

„Ne znam do kraja kakva je situacija, ali znam da se traže rešenja. Verujem da će u narednih desetak dana sve biti jasno“, zaključio je Nikolić.

Utakmica drugog kola Superlige izmedju Radničkog iz Niša i Partizana igra se sutra od 19 sati na Čairu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter