0
AdmiralBet ABA Liga

Košarkaši Zvezde na Zlatiboru, Radonjić hvali poslednje pojačanje

Objavljeno: 15.08.14 u 16:16

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su na Zlatibor gde će sprovesti bazični deo priprema. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić veruje da će novi plejmejker crveno-belih Markus Vilijams znatno doprineti kvalitetu ekipe.

kkczv
Foto: KKCRVENAZVEZDA.RS

„Vilijamsov dolazak je jako dobra vest. On će se ekipi priključiti sledeče nedelje. Skautirali smo veliki broj igrača, razmatrali smo mnogo opcija i na kraju došli do Vilijamsa za koga smatram da će svojim iskustvom i kvalitetima pomoći da ova mlada ekipa bude još bolja“, rekao je Radonjić.

Od starta priprema, koje su počele 11. avgusta, Radonjić na raspolaganju ima osmoricu igrača: Bobana Marjanovića, Branka Lazića, Nemanju Dangubića, Nikolu Rebića, Marka Tejića, Marka Gudurića, Nikolu Čvorovića i Đorđa Kaplanovića.

„Ekipi smo priključili Branu Đukanovića i Ognjena Dobrića iz FMP-a, kao i Đorđa Majstorovića, nekadašnjeg Zvezdinog juniora koji je prošle sezone igrao za Helios. O njegovom statusu ćemo odlučivati tek po završetku priprema“, rekao je Radonjić.

kkcyv2
Foto: KKCRVENAZVEZDA.RS

.On je dodao da će sa ekipom na Zlatiboru biti i Vuk Radivojević. Radonjić je rekao da je ekipa prvi deo prirpema za novu sezonu odradila izuzetno dobro.

„Iako smo radili u malo drugačijim okolnostima, s obzirom na broj igrača koje smo imali na raspolaganju, mogu biti vrlo zadovoljan. Najvažnije je da smo sproveli u delo sve ono što je bilo u planu. Na Zlatiboru imamo izvanredne uslove za rad, a akcenat će biti na sticanju fizičke snage i kondicije“.

kkcyv1
Foto: KKCRVENAZVEZDA.RS

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter