1
Domaći fudbal

Kirovski koči Zvezdu, moguć dogovor do meča sa Jagodinom

Objavljeno: 15.08.14 u 09:55

Fudbalski klub Crvena zvezda uspeo je da se dogovori sa skoro svim igračima kojima duguje novac oko isplate rata, jedini ko za sada koči klub da registruje igrače je golman Zemuna Aleksandar Kirovski.FK-Crvena-zvezda-GRB

Još ranije uprava kluba iz „Ljutice Bogdana“ se dogovoraila sa Mijailovićem, Maksimovićem i Ćosićem, a u toku dana će biti definisani i dogovori sa Pantićem, Vešovićem, Kaduom, Mirićem, Stojkovićem i Fudbalskim klubom Rad koji je pristao da mu se ogromna dugovanja ispalte u tri rate.

Jedina kočnica Crvene zvezde u borbi za registrovanje novajlija jeste bivši golman Aleksandar Kirovski koji ne pristaje na dogovore, već želi celokupnu sumu novca. Ipak, postoji mogućnost da se Zvezda dogovori sa sadašnjim golmanom Zemuna i do kraja dana registruje Planića, Bosančića, Avramovskog, Đorđevića, Gavrića, Kahrimana i Despotovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Dr. sa poternice koji je stigao na mesto suverenog vladara u zvezdu mislim da ce ovakvim postupcima uvaliti zvezdu u jos dublje probeleme i jos vece dugovanja, jer on ne resava vec samo odlaze resavanje istih, i odrzava zvezdu u zivotu na infuziji, ali i kada prodje to vreme i opet ta ista dugovanja dodju na naplatu ne znam odakle ce naci novca kada ga nema niotkud. a dugovanja ogromna, a vec je platni spisak i dugovanja su povecana sa novim igracima. Takvi kao on, zatim djura frizura, abolirani i slicni njima bi odavno trebali da budu u padinjaku da vade krompir na ekonomiji i cuvaju svinje na farmi. Toliki milioni dugovanja i kod Zvezde i Partizana prosto neverovatno, Policija i tuzilastvo da procesljaju poslovanje, rad i tokove kretanja novca u zadnjih 10 god, i kod zvezde i partizana i zasluzne pojedince za to smeste tamo gde im je mesto i da im se konfiskuje sva imovina..Radu zelim da ispadne u opstinsku ligu jer udruzeni sa pojedincima iz zvezde manipulisu silnim novcem Umesto da naplate svoje pare i za njih dovedu nekoliko dobrih igraca kako se ne bi borili za opstanak,oni prave cirkus svake godine i opstaju u ligi necasnim radnjama Ma bre ljudi sve to u opstinsku ligu od zvezde i partizana pa do svih koji necasno rade

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter