0
Fudbal

FOTO: fss.rs

‘Orlići’ i drugi put poraženi od Slovaka

Objavljeno: 14.08.14 u 20:37

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije je poražena od Slovačke i u drugoj prijateljskoj utakmici u Senecu, ovog puta sa 3:0.

FOTO: fss.rs
FOTO: fss.rs

Ubedljivu pobedu Slovaci su obezbedili vrlo borbenom i agresivnom igrom. U prvom delu domaći su poveli iz penala u 9. minutu. Prednost je udvostručio Vestenicki u 41. minutu.

Prvi je zapretio Dušan Živković u 4. minutu, ali je pogodio u golmana. U drugoom poluvrmenu domaći postižu treći gol, nakon karambola u našem šesnaestercu u 53. minutu. Do kraja utakmice naš tim je stvorio četiri šanse, ali nije iskoristio ni jednu.

Prvo se u šansi našao Šaponjić, ali je Rodak bio uspešniji u 71. minutu. Radonjć je u tri navrata bio nadomak postizanja gola, ali nije imao sreće u 75, 80. i 86. minutu. U 80. minutu lepo je centrirao Brajović, Radonjić je u padu uhvatio volej, ali je Rodak ponovo bio na visini zadatka.

Slovačka se u dve utakmice pokazala kao snažan agresivan tim, koji će biti jak tim u prvoj rundi kvalifikacija.

Slovacka: Rodak, Gilian, Vavro, Hromada, Polievka (59. Galo), Kacer (46. Ujlaku), Špalek (78. Gric), Kupec, Lesniak, Vestenicki, Matejka (73. Cmelik).

Srbija: Grbović, Iličić (73. Brajović), Bogosavac, Stojanović, Zlatković, Grujić, Čudić, Živković, (77. Denić), Belić (24. Šaponjić), Lukić, Radonjić (83. Zukanović)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter