0
Tenis

Jelena savladala jednu čeka je druga Amerikanka u Sinsinatiju

Objavljeno: 14.08.14 u 23:37

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju (2.567.000$) pošto je u meču trećeg kola posle velike borbe uspela da savlada Sloun Stivens sa 2:0, po setovima 7:6(4), 6:4 nakon dva sata i 8 minuta igre.

jankovic-mreza

Obe teniserke su u prvom setu iskoristele po jednu od po četiri brejk prilika koliko su ih zaradile pa je pobednika odlučio taj-brejk u kojem se bolje snašla Jankovićeva.

Nešto slično je moglo da se desi i u drugom delu igre pošto je pri rezultatu 5:4 naša igračica imala tri vezne meč lopte, ali je dozvolila protivnici da uzme četiri uzastopna poena pa je spašavala šestu i sedmu brejk loptu u tom setu. Treća joj nije bila sreća, ali četvrta jeste pa je Jankovićeva uspela da se plasira u četvrtfinale u kojem je očekuje duel sa Serenom Vilijams.

U 13. dosadašnjih duela više uspeha je imala Amerikanka koja je zabeležila devet pobeda. Ove godine Serena i Jelena su se susrele samo na turniru u Dubaiju, a ubedljiv trijumf je odnela Vilijamsova – 6:2, 6:2.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter