1
Košarka

Jedna dobra i jedna loša vest iz košarkaške reprezentacije

Objavljeno: 14.08.14 u 20:01

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević najverovatnije neće moći da računa na Miloša Teodosića na predstojećem Trofeju Beograda koji se u našoj prestonici održava u subotu i nedelju.

Miloš_Teodosić

Prvi plejmejker reprezentacije i dalje oseća bol u povređenom skočnom zglobu, koji je ozledio na turniru u Trstu i zbog čega nije igrao u Pou, pa se očekuje da preskoči polufinalnu i utakmicu za plasman na turniru koji će biti odigran u Kombank areni.

Dobra vest je da bi prve minute u pripremnom periodu i to već u subotu u duelu sa Argentinom trebalo da upiše kapiten Nenad Krstić koji se oporavio od povrede.

U drugom polufinalu Trofeja Beograd 2014 sastaju se Kanada i Turska. U nedelju će se najpre od 18.00 časova sastati poraženi timovi u duelu za treće mesto, dok je finale zakazano za 20.30 sati.

Što se tiče Nemanje Nedovića situacija sa njegovom povredom je i dalje neizvesna pošto i dalje oseća bol pri svakom oslanjanju na spoljašnji deo stopala pa je sve realnije da beka Golden Stejta nećemo gledati u našem timu na Svetskom kupu u Španiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter