1
Domaći fudbal

Hoće li saga imati srećan kraj? Luković zadužio opremu na Marakani

Objavljeno: 14.08.14 u 23:52

Već više od godinu dana odnosno kako koji prelazni rok dođe nagađalo se da bi Aleksandar Luković mogao da dođe u Crvenu zvezdu, ali svaki put bi se ta priča izjalovila pošto srpski šampion nikako nije mogao da isprati finansijske uslove svog bivšeg igrača.

lukovic-andjelkovic

Iskusni centarhalf konačno je završio ne toliko uspešnu saradnju sa Zenitom iz Sankt Peterburga i trenutno je slobodan u izboru nove sredine, a nada navijača Crvene zvezde da bi ponovo mogao da obuče crveno-beli dres pojavila se večeras kada je Luković u opremi srpskog šampiona trenirao sa prvotimcima pod nadzorom Nenada Lalatovića.

Mladi stručnjak je i u ekluzivnom intervjuu datom za naš portal ponovio da mu je Luković jedna od četiri želje koje je predložio upravi i nema sumnje da bi mu igrač takvih kvaliteta bio od neprocenjive vrednosti u timu.

Međutim, to što popularni Lune trenira sa prvim timom Crvene zvezde ne mora da znači da će ponovo i zaigrati za klub svoje mladosti jer isto rade i Miloš Ninković i Boban Bajković dok čekaju ponude za inostrani angažman.

Zanimljivo je da je u sredu uveče na treningu, ali kao gledalac u Lukovićevom društvu bio i nekadašnji levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković, koji je takođe slobodan igrač, ali njemu trenutno nije u prvom planu povratak u Srbiju već nastavak internacionalne karijere.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Samo znaju li u upravi da taj ne igra za 5000 do – 10000 evra mesecno i kako li ce dr. za njega naci novac ili ce nas sa njim uvaliti u jos vece dugove

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter