3
Fudbal

Žigić ostaje na „ostrvu“?

Objavljeno: 13.08.14 u 12:10

Bivši napadač Crvene zvezde Nikola Žigić i dalje je slobodan agent, ali po najavama sa britanskog ostrva vrlo je moguće da će srpski gorostas karijeru nastaviti u Čempionšipu.NIKOLA ZIGIC

Srpskom internacionalcu je letos istekao ugovor sa Birmingemom, a iako su širom Evrope već počele lige 202 cm visoki centarfor još nije našao angažman. Ipak, kako prenose mediji na „ostrvu“ Nikola Žigić je blizu potpisivanja ugovora sa Lidsom.

Tim sa Eland rouda je dobio novog vlasnika Masima Ćelina koji neće štedeti novac za dovođenje pojačanja. Srpski fudbaler ne bi Lids puno koštao pošto je slobodan igrač, ali bi sigurno tražio bar upola manju platu nego onu što je imao u Birmingemu (72 hiljade funti nedeljno). Cela saga oko transfera visokog napadača trebalo bi da bude rešena najkasnije do kraja sledeće nedelje.

Podsetimo, pre Lidsa za Nikolu Žigića je bila zainteresovana Crvena zvezda, kao i Vulverhempton koji je odustao zbog velikih potraživanja srpskog internacionalca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter